• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

DSC 0967Predstavnik Turističke organizacije opštine Ivanjica i festivala Nušićijada iz Ivanjice je 29 i 30.oktobra 2016.godine u svojstvu predavača prisustvovao radionici na projektu Edukacija zaposlenih u turističkoj privredi i formiranje međunarodnog medija centra za turističku saradnju". Nosilac projekta je Ekološko društvo „Pinkum VG“ Veliko Gradište, a podržano je od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Tema koju smo izložili na ovoj radionici „Rad sa volonterima i aktivizam lokalne zajednice u pripremi i organizaciji turističkih manifestacija na primeru Nušićijade iz Ivanjice“ je izazvala veliko interesovanje prisutnih učesnika, a naročito predstavnika opština Veliko Gradište, Majdanpek, Golubac i drugih kao i predstavnika turističke privrede iz ovih gradova. Nakon prezentacije prisutnima je pušten novi promotivni film Nušićijade.

 

Pored predstavnika Nušićijade na radionici su prezentacije imali i Marijeta Lazor (rukovodilac razvoja Novosadskog sajama) sa temom Brendiranje manifestacija kao preduslov za partnerske projekte u Dunavskom regionu čiju prezentaciju je izložila Svetlana Zrilić, Milanka Cvetković (predstavnik grupe za manifestacioni turizam u PKS) sa temom Pojam, organizacija, klasifikacija i kategorizacija manifestacija, Svetlana Zrilić (RTS – Knjiga utisaka) i Aleksandar Stanojević (Viši trener borilačkih veština) i Ivan Vuković (TOS) na temu Mogućnosti za razvoj sportskog turizma, avanturističkog turizma i promocija ovog vida turizma putem društvenih mreža.

Nakon prezentacije koja je ostavljena organizatorima ove radionice kako bi je podelili zainteresovanim učesnicima i promotivnog filma, predstavniku Turističke organizacije iz Ivanjice je u trajanju od jednog sata postavljano više različitih pitanja vezano za organizaciju festivala Nušićijada u Ivanjici. Predstavnici pomenutih opština su izrazili divljenje i pohvale za način organizacije i kvalitet našeg festivala.

srenfrde

Manastir Kovilje

manastir kovilje

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logoNOVI

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 123

Juče 139

Ove nedelje 1380

Ukupno 861111

Kubik-Rubik Joomla! Extensions