• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

DSC 0967Predstavnik Turističke organizacije opštine Ivanjica i festivala Nušićijada iz Ivanjice je 29 i 30.oktobra 2016.godine u svojstvu predavača prisustvovao radionici na projektu Edukacija zaposlenih u turističkoj privredi i formiranje međunarodnog medija centra za turističku saradnju". Nosilac projekta je Ekološko društvo „Pinkum VG“ Veliko Gradište, a podržano je od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Tema koju smo izložili na ovoj radionici „Rad sa volonterima i aktivizam lokalne zajednice u pripremi i organizaciji turističkih manifestacija na primeru Nušićijade iz Ivanjice“ je izazvala veliko interesovanje prisutnih učesnika, a naročito predstavnika opština Veliko Gradište, Majdanpek, Golubac i drugih kao i predstavnika turističke privrede iz ovih gradova. Nakon prezentacije prisutnima je pušten novi promotivni film Nušićijade.

 

Pored predstavnika Nušićijade na radionici su prezentacije imali i Marijeta Lazor (rukovodilac razvoja Novosadskog sajama) sa temom Brendiranje manifestacija kao preduslov za partnerske projekte u Dunavskom regionu čiju prezentaciju je izložila Svetlana Zrilić, Milanka Cvetković (predstavnik grupe za manifestacioni turizam u PKS) sa temom Pojam, organizacija, klasifikacija i kategorizacija manifestacija, Svetlana Zrilić (RTS – Knjiga utisaka) i Aleksandar Stanojević (Viši trener borilačkih veština) i Ivan Vuković (TOS) na temu Mogućnosti za razvoj sportskog turizma, avanturističkog turizma i promocija ovog vida turizma putem društvenih mreža.

Nakon prezentacije koja je ostavljena organizatorima ove radionice kako bi je podelili zainteresovanim učesnicima i promotivnog filma, predstavniku Turističke organizacije iz Ivanjice je u trajanju od jednog sata postavljano više različitih pitanja vezano za organizaciju festivala Nušićijada u Ivanjici. Predstavnici pomenutih opština su izrazili divljenje i pohvale za način organizacije i kvalitet našeg festivala.

srenfrde

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logo

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 131

Juče 350

Ove nedelje 1581

Ukupno 825538

Kubik-Rubik Joomla! Extensions