• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

IMG 20170601 161603U okviru Kampanja „Dani Srbije u regionu“ – „Zvuci leta u Srbiji“ koju vodi Turistička organizacija Srbije je od 31.05 – 02.06. 2017. godine učešće uzela i ivanjička Nušićijada koja se predstavila na pultovima pripremljenim za to na Trgu Krajine u centru Banja Luke i na konferenciji za medije i turoperatore u „Kristalnoj dvorani hotela Bosna“.

Kostimirani volonteri Nušićijade su, zajedno sa predstavnikom Turističke organizacije opštine Ivanjica, izazvali veliko interesovanje  Banjalučana i predstavnika medija koji su pratili dešavanja na Trgu Krajine i konferenciji za novinare. Preko deset intervjua je dato raznim medijskim kućama među kojima je  nekoliko sa nacionalnom frekvencijom. Od domaćina smo pozvani da tematski još jednom predstavimo naš festival na Banjalučkoj „Citadeli“.

Pored suvenira i brošura od festivala Nušićijada prisutnima je podeljen i ostali promotivni materijal kojim je Ivanjica predstavljena kao turistička destinacija koja nudi različite vidove odmora i zabave.

Predstavnik i koordinator turističke promocije Nušićijade i Turističke organizacije opštine Ivanjica – Miloje Ostojić se u ime svih festivala iz Srbije kojima TOS promoviše manifestacioni turizam (EXIT. GUČA, BEER FEST, NIŠVILLE i NUŠIĆIJADA) obratio novinarima i turoperatorima na konferenciji za štampu. Iskorišćena je prilika pa su svi prisutni pozvani da posete Nušićijadu poslednjeg vikenda u avgusta.

Pored Banja Luke ivanjički festival se predstavio u Bugarskoj i Sloveniji, na kome su kostimirani volonteri Nušićijade izazvali veliko interesovanje posetilaca. Slede, takođe i predstavljanja u Temišvaru - Rumunija, Podgorici - Crna Gora, Budimpešti - Mađarska i Solunu - Grčka.

Ovo je značajno priznanje za ivanjički festival i obavezuje organizatore da u narednim godinama budu još bolji i kvalitetniji.

 

srenfrde

Manastir Kovilje

manastir kovilje

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logoNOVI

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 48

Juče 252

Ove nedelje 1379

Ukupno 865588

Kubik-Rubik Joomla! Extensions