• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

Vidi Srbiju BG 7.07.2017U okviru KampanjeVidi Srbiju... Savršen odmor ti je nadohvat ruke! koju vodi i organizuje Turistička organizacija Srbije 07. Jula 2017. godine smo učestvovali na posebno pripremljenim i dizajniranim štandovima na Trgu Republike u Beogradu, koje je osmislila i pripremila Turistička organizacija Srbije.

Pored promotivnog materijala koji je deljen posetiocima štanda Ivanjice, organizovana je 20-to minutna najava budućeg festivala Nušićijada koji je najavljen sa bine od strane glumca Milana Milosavljevića u liku Branislava Nušića, a u prisustvu kostimiranih volontera Nušićijade.

Promociju Nušićijade je medijski propratilo više izveštača pa je dato nekoliko intervjua raznim medijskim kućama među kojima ističemo TV Prva – emisija 150 minuta, RTS – emisija „Žikina šarenica“, RT Republike Srpske, a štand je posetilo i  više predstavnika različitih medija (štampanih i elektronskih).

Pored novih suvenira za 2017 godinu, koji su ovom prilikom po prvi put prikazani javnosti, posetiocima su podeljene brošure i flajeri od festivala Nušićijada kao i ostali promotivni materijal kojim je Ivanjica predstavljena kao turistička destinacija koja nudi različite vidove odmora i zabave.

Predstavnik i koordinator turističke promocije Nušićijade i Turističke organizacije opštine Ivanjica je sve prisutne goste na promociji i posetioce štanda pozvao da posete Nušićijadu poslednjeg vikenda u avgustu, kao i ostale događaje tokom leta u Ivanjici od kojih je promovisan i najavljen Festival izvorne srpske pesme u Prilikama kod Ivanjice.

srenfrde

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logo

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 126

Juče 350

Ove nedelje 1576

Ukupno 825533

Kubik-Rubik Joomla! Extensions