fbpx

Hotels

Restoran sa prenoćištem “Prezident”

Contact (+381) 32 660 660
info@prezidentivanjica.com

Description

Prezident je novi smeštajni objekat u Ivanjici. Lociran je u blizini magistralnog puta M.21 Požega – Ivanjica u naselju Sađavac, 2 kilometra od centra grada.

Smeštajni kapacitet objekta je 54 kreveta, raspoređena u :

  • 2 trokrevetne sobe
  • 9 dvokrevetnih soba sa francuskim krevetom
  • 9 dvokrevetnih soba sa razdvojenim krevetima
  • 4 apartmana

Sobe su opremljene udobnim Boxspring krevetima, mini barovima i LED televizorima (39 inča, sa kablovskom televizijom i D3 risiverima u apartmanima). Sve smeštajne jedinice su klimatizovane dok je u kupatilima ugrađeno podno grejanje. U celom objektu je dostupan WI FI internet, a u sobama postoji i mogućnost konekcije preko interne mreže.

Apartmani se sastoje od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevne sobe sa ugaonom garniturom koja se može koristiti kao ležaj. Dva apartmana su opremljena đakuzijem dok dva imaju tuš kabine. Spavaća i dnevna soba imaju mogućnost nezavisnog podešavanja klimatizacije i obe imaju televizore sa kablovskom televizijom.

Prezident je poznat u širem okruženju po organizaciji raznih vrsta proslava. Svečana banket sala ima kapacitet do 700 osoba, a po potrebi se može podeliti na dve manje sale sa zasebnim ulazima. Sala je opremljena jakim sistemom klimatizacije, podnim grejanjem, svetlosnim efektima sa neograničenim brojem kombinacija kao i inventarom najnovije generacije a sve to prati vrhunska usluga osoblja.

Najnoviji deo ponude “Prezident”-a je Prezident Bar & Restaurant, poznat po izuzetnom gostoprimstvu, visokom stepenu stručnosti osoblja u svim segmentima, kvalitetnoj i ukusnoj kuhinji, kao i osećaju da ste “kao kod kuće”. Restoran je kapaciteta 70 mesta i svakodnevno privlači veliki broj meštana, domaće i strane turiste kao i poslovne ljude različitih generacija.

Gostima je na raspolaganju parking pokriven video nadzorom, sa preko 100 mesta, a korišćenje je besplatno za goste objekta. Na raspolaganju je i obezbeđeni parking za autobuse pored samog objekta.

Location

Ivanjica, Srbija
Sađavac 181

About Ivanjica

Ivanjica municipality is one of the biggest in Serbia with its area of 1090km2. Ivanjica is the part of Moravica region, surrounded by municipalities ofArilje, Lucani, Nova Varos, Raska, Kraljevo, Novi Pazar and Sjenica. The number of Ivanjica citizens is 32380, according to statistics from 2011. 

Search